Högre studier

För några år sedan var det någon som tipsade mig att söka en högskoleutbildning som skulle ge mig en tränarcertifiering (faktiskt två) som jag ville ha. Jag sökte och kom in, det var hur kul som helst med det lite mer akademiska upplägget än man får när fotbollsförbundet har motsvarande kurser vilket gav mig blodad tand.

Så inför hösten 2021 sökte jag, och kom in på, Juridisk Översiktskurs (JÖK) som jag hoppas vara klar med snart och jag gillar det hårt! Det går rätt bra att kombinera med jobb så inför vårterminen så är det nya kurser på gång.

När jag skriver det här har jag kommit in på:

  • Modern retorik i digitala och sociala medier G1N 7.5HP v3-22 (25%)
  • Idrottsledarens kommunikation 7.5HP v13-22 (50%)
  • Civilsamhälle och demokrati i Sverige (7.5HP) v18-22 (100%)

Alla tre är otroligt intressanta för mig på olika sätt men det är lite olyckligt att alla går till v22 eftersom jag misstänker att det kommer att göra v18-22 väldigt studieintensiva samtidigt som jag har ett heltidsjobb.

Men jag ska försöka! Jag behöver inte poängen för någon examen utan det är bara för att det är kul att plugga! Worst case får jag göra omtenta eller missar poängen och det kan jag leva med. I bästa fall får jag kvitto på riktigt kul kunskaper.