Antagen till högskolan

Jag fick en lite galen idé i våras, jag var anmäld till fotbollförbundets Tränarutbildning B Ungdom men råkade höra att Högskolan i Dalarna (Falun) hade en distanskurs på 7,5 högskolepoäng där man fick lära sig så mycket mer men också, efter godkänd kurs, kunde kvittera ut både Tränarutbildning B Ungdom och Målvaktstränare B.

Så jag sökte. Efter mycket om och men, eftersom både mina gymnasiebetyg och mina högeskolebetyg var för gamla för att hittas digitalt, så fick jag beskedet att jag var behörig. Jag var inte jätteorolig för att inte komma in men det kändes ändå rätt kul när antagningsbeskedet kom som visade att man var med, och inte var på reservplats.

Det kommer att bli en liten utmanimg. Det var snart 30 år sedan jag pluggade på riktigt, kommer jag ihåg hur man gjorde? 75% kvällstid, samtidigt som man jobbar dagtid, det blir nog många långa dagar på kontoret…

Jag vill ju klara det så jag ska ge allt men framförallt ska det bli kul att plugga, funkar det så ska jag nog söka fler kurser bara för att det är kul att lära sig saker.