Sportlovet är slut

För sjunde året i rad så har vi skidat i Stöten. Stöten är på alla sätt toppen, både när det gäller barnaktiviteter och skidåkning. Nu åker barnen röda och svarta backar men när de lärde sig åka skidor var det toppen att det finns flera kilometer långa gröna backar. Dessutom är boendet helt fantastiskt, lite dyrare men mycket bättre (precis som backarna).

Fast nu är det dags att testa något annat! Inte för att vi tycker mindre om Stöten utan för att det känns som om vi vuxit ur det.

En av nackdelarna med Stöten är att det inte går att åka sittlift till röda backar. Tar man någon av sittliftarna så hamnar man där man har att välja på grön eller blå backe eller blå eller svart.

Ena barnet åker svart, pappa gör det helst inte.

Sittlift eller inte så när man tittar på t.ex Idre så ser det ut som att de kan erbjuda en lift och sen kan de som vill åka ner välja den pist som passar deras nivå och det tycker jag känns väldigt lockande.

Men om man åker till Idre, var ska man bo? Vi brukar vilja bo i stuga med bra sängar, braskamin, tvättmaskin (krav) och man vill inte behöva ta bil till backarna. Tips önskas!